Hållbarhet

En kopp kaffe från våra maskiner ska inte bara smaka gott, den ska också bidra till en positiv utveckling för både människor och miljö.

Världen förändras inte på en kafferast

Vi tar ansvar för en hållbar utveckling i vår egen verksamhet och följer upp en ansvarsfull hantering hos våra leverantörer.  Vi arbetar för en positiv utveckling, för människor, miljö och för framtida generationer. Här kan du läsa mera om vårt hållbarhetsarbete.

Hållbarhetsredovisning

Hållbarhetsredovisning

Ladda gärna ner Beans in Cups hållbarhetsredovisning 2022, där vi visar vad vi uppnått i vårt arbete för en långsiktigt hållbar utveckling. Den innehåller till exempel relevant information för att påvisa konsekvenserna av vår verksamhet och hur den påverkar vår omvärld, bland annat inom områden som miljö, sociala och personalrelaterade frågor och mänskliga rättigheter. Den innehåller även information om de aktiviteter vi arbetar med för att påverka vårt fotavtryck och nå ett bättre resultat.

Här kan du ladda ner hållbarhetsredovisningen

R3-maskiner - en återbrukstjänst som minskar klimatpåverkan och bidrar till förbättrade livsvillkor.

R3-maskiner - en återbrukstjänst som minskar klimatpåverkan och bidrar till förbättrade livsvillkor.

Återbrukade kaffemaskiner spelar en central roll i Beans in Cups omställningsarbete mot ett bättre resursanvändande och en längre livscykel. Läs mer här. 

Certifieringar

Certifieringar

Vi har ett brett sortiment av miljö- och rättvisemärkta produkter som gör att du som kund kan vara med och påverka. Här kan du läsa mer om de olika certifieringar vi erbjuder på våra produkter.

Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet

Svanenmärkt kaffetjänst på jobbet

Beans in Cup är ett av få företag i Sverige som är godkänd för en Svanenmärkt kaffetjänst! Visionen är att kunna erbjuda våra kunder en Svanenmärkt  kaffetjänst i alla led. En Svanenmärkt kaffetjänst innebär att hela din kaffelösning och produkterna du köper av oss är godkända av Svanen.

 

Vill ditt företag göra lite mer och samtidigt dricka gott kaffe på jobbet?