Våra kundlöften

Av Beans in Cup

Våra kundlöften

#SMAK: För oss på Beans in Cup är kundens smakupplevelse alltid viktigast. Vi kan smak och vill att varje kopp ska vara lika god. Våra kunniga och erfarna smakexperter ställer varsamt in varje kaffemaskin och finjusterar smaken så att den motsvarar varje kunds önskemål. Målet är att våra kunder ska bli bönhörda och få en fantastisk kaffeupplevelse – varje dag.

#SERVICE: Vårt åtagande upphör inte när en maskin är levererad. Vi tar ansvar för varje fikapaus och är alltid lyhörda för kundernas servicebehov. Med serviceavtal som ger tydlighet, punktlighet och enkelhet skapar vi trygghet för våra kunder, som alltid ska kunna få den efterlängtade koppen, när som helst – varje dag.

#HÅLLBARHET: Kaffe har en central roll i Beans in Cups värdekedja. Vi tar ansvar från jord till kopp, för både människor och miljö och för en ljus framtid för kaffet och dess odlare. De hållbarhetsgarantier vi lämnar innebär att kaffet från våra maskiner bidrar till en hållbar utveckling som smakar gott och gör gott – varje dag.