Jönköping

Beans in Cup – När du vill hyra kaffemaskin i Jönköping

Välkommen till ditt lokala Beans in Cup kontor – ditt förstahandsval när du vill hyra en kaffemaskin i Jönköping med omnejd!

Här jobbar sju passionerade medarbetare för att göra din kaffeupplevelse godare. Vi erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffeautomater till kontor och arbetsplatser.

Vi brinner för att din smakupplevelse ska vara trivsam varje gång du och dina kollegor tar en kopp kaffe. Därför erbjuder vi kostnadsfria demos, under vilka våra smakexperter hjälper er att hitta det kaffe och den maskin som faller just er i smaken. Det är vår unika smakgaranti till er.

När du vänder dig till oss kan du däremot vara säker på att du får mer än bara en maskin som levererar gott kaffe. Du får också en maskin som bidrar till en positiv utveckling för både människor och miljö.

Som en del av vårt gedigna hållbarhetsarbete erbjuder vi endast kaffe som är certifierat enligt bl.a. Fairtrade, EU-ekologiskt och Rainforest Alliance. Utöver detta ger vi dig möjligheten att hyra rekonditionerade kaffemaskiner.

Om ni är intresserad av att dricka gott kaffe på jobbet i Jönköping, är ni varmt välkomna att kontakta oss!