Prisvärd tillgänglighet ner i varje kaffekopp

Arbetar du inom region eller kommun? Hur smakar kaffet på din arbetsplats? Vi på Beans in Cup, och av Adda upphandlad kaffeleverantör, garanterar en mycket prisvärd och konkurrenskraftig kaffetjänst. Tveka inte att ta kontakt med oss så ska vi berätta hur vi kan erbjuda er en god kaffetjänst i dubbel bemärkelse.

Beans in Cup är en rikstäckande, och av Adda (fd SKL Kommentus) upphandlad, leverantör av kaffeautomater. Vårt fokus ligger på smak – vi justerar tills ni är nöjda!

När ni väljer Beans in Cup som kaffeleverantör får ni en kaffemaskin som självklart är tillgänglighetsanpassad. Tillgänglighetsanpassade kaffemaskiner borde alltid vara en självklarhet, inte minst inom vård och omsorg. Men vi är faktiskt ensamma om att erbjuda detta. Med en tillgänglighetsanpassad kaffemaskin ska det vara smidigt att nå och använda maskinen även om man är rullstolsburen. Eller att det finns möjlighet att applicera punktskrift på maskinen för synskadade.

Kontakta oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda för just era behov. Och låt oss berätta om vårt garanterat prisvärda och konkurrenskraftiga erbjudande. Vi garanterar en kaffetjänst som ger en rättvis arbetsmiljö för alla anställda i fikarummet! Borde inte alla ha det?

Avtalet med Adda består av tre olika upphandlingsområden:

  • Ny kaffeautomat
  • Tillgänglighetsanpassad kaffeautomat
  • Begagnad kaffeautomat

Områdena ovan är inte rangordnade. Det innebär att du kan avropa från det område som du anser passar era behov bäst.

Vill du ha mer information?

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss eller hör av dig direkt till en säljare nära digChristoffer Jungtell

Region Väst

Christian Hermansson

Region Mitt

Andreas Furesjö-Ekman

Region Stockholm/Norr

Jan Carreman

Region Väst

Catharina Skogfeldt

Region Syd

Henrik Olsson

Key Account Manager