Smakvärd

Umeå
2023-09-29
Smakvärd

Är du vår nästa smakvärd i Umeå?

Gillar du gott kaffe på jobbet? Gillar du kundkontakter? Som smakvärd arbetar du med att serva kaffemaskiner på olika företag och säkerställa att kaffet smakar som förväntat. Du utgår från vårt kontor i Umeå och besöker våra kunder spridda i regionen. ☕

Som smakvärd utför du förebyggande service på kaffemaskiner och i arbetet ingår även viss teknisk problemlösning, samt leverans och påfyllning av varor. Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet. Du kommer att träffa människor ute på varje plats och ingen dag är den andra lik.

Erfarenhet och kunskap vi tror att du har

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe!

Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort (manuell växellåda) och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter te i kundmiljö och är tekniskt intresserad är det meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningen är ett vikariat under föräldraledighet under cirka 12 månader med start i oktober 2023 med möjlighet att arbeta på 50 upp till 100% enligt överenskommelse. Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag där du är med och påverkar vår utveckling, erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med till exempel friskvårdsbidrag. Sveriges godaste kaffe utlovas dagligen!

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Senast 29 september vill vi ha din ansökan, vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår Platschef Hanna Lindberg, hanna.lindberg@beansincup.se, 073-0604589.