Junior servicetekniker

Gällivare
2023-04-09
Junior servicetekniker

Gillar du gott kaffe på jobbet? Gillar du kundkontakter?

I rollen som junior servicetekniker, även kallat smakvärd är du ansiktet utåt. Du arbetar du ute hos våra kunder och möter därför många människor i arbetet. Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet.

Ett urval av arbetsuppgifter:
• Leverans och påfyllning av varor
• Förebyggande service på kaffemaskiner
• Smakjustering

Erfarenhet och kunskap vi tror att du har

Vi lägger stor vikt vid personlighet och för att trivas i rollen som junior servicetekniker är du tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du tycker om att befinna dig i sociala situationer där du har många kontaktytor. För att säkerställa god kvalitet är du en person som genomför arbetet ordentligt och med stor noggrannhet. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete självständigt framåt. Eftersom vardagen kan variera är du flexibel och anpassar ditt arbete efter olika situationer.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute i kundmiljö så är det meriterande.

Anställningens omfattning

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning samt upplärning. Tjänsten är på 50 – 100% enligt överenskommelse, beroende på vad som passar dig. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet!

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Rekrytering sker i samarbeta med Bravura, skicka in din ansökan här.

Sista ansökningsdag är 9 april, men vi håller intervjuer löpande och kan fatta beslut tidigare. Välkommen med din ansökan.

Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta Bravuras kandidatsupport på info@bravura.se eller 08-400 240 50