Smakvärd

Västerås
2023-04-02
Smakvärd

Är du vår nästa Smakvärd i Västerås? 

Gillar du gott kaffe på jobbet? Gillar du kundkontakter? Som Smakvärd arbetar du med att serva kaffemaskiner på olika företag och säkerställa att kaffet smakar som förväntat. Du utgår från vårt kontor i Västerås och besöker våra kunder spridda i regionen.

Erfarenhet och kunskap vi tror att du har

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe!

Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs minst lika bra att arbeta självständigt som du gör att arbeta i team. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort, god fysik då rollen kräver en del lyft och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute i kundmiljö så är det meriterande.

Som Smakvärd arbetar du ute hos våra kunder. Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet. Du kommer att träffa människor ute på varje plats och ingen dag är den andra lik

Ett urval av arbetsuppgifter:

  • Leverans och påfyllning av varor
  • Förebyggande service på kaffemaskiner
  • Enklare teknisk problemlösning.
  • Smakjustering

Anställningens omfattning

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning samt upplärning. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet!

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Skicka i så fall en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya Smakvärd. Du mejlar den till vår HR-chef Stefan Rylander, , stefan.rylander@beansincup.se. Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Tommy Westholm, tommy.westholm@beansincup.se eller på 0703-270199.

Sista ansökningsdag är 2 april, men vi håller intervjuer löpande och kan fatta beslut tidigare. Välkommen med din ansökan.