Servicetekniker till Beans in Cup Stockholm

Stockholm
2020-02-07
servicetekniker

Gillar du gott kaffe på jobbet? Gillar du kundkontakter? Är du dessutom en serviceorienterad person som vill arbeta med både installation, teknisk problemlösning och förebyggande underhåll? I så fall är detta kanske jobbet för dig. Vi söker en duktig servicetekniker som skapar nöjda kunder i Stockholmsregionen.

Ansvarsområden
Som servicetekniker arbetar du ute hos våra kunder med installation, smakjustering, teknisk service och problemlösning, samt löpande underhåll av deras kaffemaskiner. Som vårt ansikte utåt sätter du en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Din profil
För att du ska lyckas i rollen som servicetekniker på Beans in cup så är du:

  • Effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar
  • Proaktiv och självgående
  • Kundfokuserad
  • Flexibel och social
  • Positiv och engagerad
  • Lösningsfokuserad och noggrann

Rollen kräver att du har:

  • Erfarenhet inom installation och serviceteknik - helst inom HoReCa och Officekaffe (mycket meriterande)
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Grundläggande datorkunskap och vana vid jobbavrop ur system

Några av de varumärken vi jobbar med är Dejong, Crem, WMF och Jura - har du erfarenhet av arbete med dessa så är det meriterande.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet!

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig?  Skicka i så fall en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya servicetekniker.  Du mejlar den till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se . Senast den 10 januari vill vi ha din ansökan, men vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår Servicechef Teknik/Smak Christos Constantinou på 076-0162150 eller via christos.constantinou@beansincup.se . Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.

Om oss
Vi är ett rikstäckande företag med drygt 200 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Smak är vårt högst prioriterade område – den smakupplevelse vi sagt att vi ska leverera är också den vi alltid strävar efter att uppnå. Gott kaffe handlar för oss på Beans in Cup dessutom lika mycket om hållbarhet – både när det gäller själva produkten och arbetet runt omkring för att leverera detta. Vi vill alltid välja den lösning som har minst miljöpåverkan.