Servicetekniker till Stockholm

Är du vår nästa servicetekniker i Stockholm?

Är du en sann kaffeentusiast? Trivs du med att interagera med kunder? Som servicetekniker spelar du en avgörande roll i att leverera den perfekta kaffekoppen på arbetsplatsen. Du utgår från vårt kontor i Solna och besöker våra kunder spridda i regionen. ☕

 

I ditt arbete som servicetekniker arbetar du ute hos våra kunder med installation, smakjustering, teknisk service och problemlösning, samt löpande underhåll av kaffemaskiner.

Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kundersförväntningar. Vi vill helt enkelt kunna erbjuda det godaste kaffet på jobbet. Du kommer att träffa människor ute på varje plats och ingen dag är den andra lik. Majoriteten av dina dagar tillbringar du hos dina kunder och i i bilen, så det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap och samtidigt uppskattar att prata med kunderna du träffar.

 

Vem vi söker: 
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe!

Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. i kundmiljö och är tekniskt intresserad är det meriterande.

Du utgår från vårt servicekontor eller från ditt hem och blir en del av vårt team i Solna där vi är 30 personer. 

 

Vad du kan förvänta dig: 

Anställningen är ett vikariat på 100% på grund av sjukskrivning i ca 6 månader med chans till förlängning och med start omgående. En konkurrenskraftig fast lön. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra medarbetare marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal, vilket ger dig stabilitet och trygghet i din anställning. Din hälsa är vår prioritet, med vårt friskvårdsbidrag kan du ta hand om både din fysiska och mentala hälsa och må ännu bättre i vardagen. Sveriges godaste kaffe utlovas dagligen!

 

Ansökan och frågor 
Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår lokala servicechef, Christos Constantinou, christos.constantinou@beansincup.se, 0760162150.

 

Ansök här!