Servicetekniker till Borås

Borås
2022-10-30
Servicetekniker

Älskar du både teknik, kaffe och människor? Perfekt! Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb på ett växande företag med härliga kollegor och branschens godaste kaffe? Klart du vill! Då kan du vara vår nya servicetekniker i Borås.

Få en omväxlande vardag
Nu söker vi alltså en servicetekniker som vill bli en del av vårt härliga gäng! Här får du en givande och omväxlande roll där ingen dag kommer bli den andra lik. Som servicetekniker hos oss arbetar du ute hos kund med installation, smakjustering, teknisk service och löpande underhåll av deras kaffemaskiner. Kort och gott - ditt mål är att våra kunder skall ha det absolut godaste kaffet på jobbet!

Teknikintresserad och social - den vi söker 
Du som läser detta ser vi först och främst är en riktig fena på installation och serviceteknik. Du sitter även på en avslutad gymnasieutbildning, ett B-körkort och goda kunskaper i svenska. Om du dessutom har tidigare erfarenheter av vår bransch, som exempelvis Officekaffe och/eller HoReCa så blir vi extra glada, men det är inget krav. Det är guldstjärna i kanten helt enkelt!

Eftersom du i den här rollen blir vårt ansikte utåt så är du såklart också en social och utåtriktad person som älskar att möta människor och att överträffa deras förväntningar. Att se kundernas ansikten lysa upp när du säger “Det är klart, nu kan ni ta kaffe” gör dig varm ända in i själen.

Slutligen så behöver du, för att verkligen briljera i den här rollen, fullkomligt Ä L S K A en riktigt god kopp kaffe!

 

Rikstäckande företag där långsiktiga relationer står i fokus 
Beans in Cup är ett rikstäckande företag med närmare 250 glada medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi också mycket måna om vår lokala profil. På varje ort där du kan hitta en representant för Beans in Cup så kan du också hitta personliga och långsiktiga relationer med kundens behov och gott kaffe i fokus.

Men vad menar vi då när vi säger “gott kaffe”? Är inte smak subjektivt? Det är det såklart, men genom att använda de bästa råvarorna och den senaste tekniken kan vi nästan garantera att alla kan hitta något de gillar hos oss. Vidare så menar vi också kaffe som är gott för planeten. Vi arbetar med ett starkt hållbarhetstänk och strävar alltid efter att välja den lösning som har minst miljöpåverkan.

Goda villkor och härlig gemenskap - vårt erbjudande till dig 
För att du skall trivas bra och vilja stanna länge hos oss lägger vi stor vikt vid att erbjuda alla våra medarbetare schyssta villkor med kollektivavtal och ett generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du även möjlighet att växa och utvecklas i din karriär - om du har drivet, kunskapen och ambitionen så finns det alltid en plats för dig på Beans in Cup! Här blir du också del av ett öppet och välkomnande företag med härlig stämning där alla kan vara med och bidra. Om du har bra idéer så vill vi helt enkelt höra dem!

Ansökan och övrig info som kan vara bra att känna till
Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vid frågor eller funderingar kontakta Jan Carreman, vår Platschef i Borås, 0705450036 eller jan.carreman@beansincup.se. Din ansökan med enkelt CV och personligt brev om varför just du passar till denna roll vill vi att du mailar till vår HR-chef stefan.rylander@beansincup.se. Sista ansökningsdag är 30 oktober, men vi jobbar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Så tveka inte, ansök redan idag.