Servicetekniker Kaffemaskiner

Kiruna / Gällivare
2022-05-31
Servicetekniker

Malmfältens mest välsmakande servicejobb!

Sökes:
Tekniskt lagd och serviceorienterad problemlösare som vill jobba proaktivt och självständigt ute hos våra kunder med installation, teknisk problemlösning och förebyggande underhåll av våra kaffemaskiner, samt leverans av varor.

Finnes:
En varierad och social arbetsdag med mycket eget ansvar, kollegor som brinner för god service till våra kunder och riktigt gott kaffe på jobbet varje dag. Du utgår från Kiruna eller Gällivare och besöker våra kunder i Malmfälten med omnejd. Som vårt ansikte utåt söker vi dig som sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet för våra kunder!

Vill du bli vår nya servicetekniker?
Skicka din ansökan med enkelt CV och kortfattat personligt brev till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se. Sista ansökningsdag är 18 februari, men vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten?
Välkommen att kontakta vår Regionchef Raymond Torgrimson på 070-6575048 eller raymond.torgrimson@beansincup.se. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.