Servicetekniker

Skellefteå
2023-04-09
Servicetekniker

Är du vår nästa Servicetekniker i Skellefteå med omnejd?

Gillar du gott kaffe på jobbet? Gillar du kundkontakter? Som Servicetekniker arbetar du med att serva kaffemaskiner på olika företag och säkerställa att kaffet smakar som förväntat. Du utgår från vårt kontor i Skellefteå och besöker våra kunder spridda i regionen.

Erfarenhet och kunskap vi tror att du har

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe!

Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs minst lika bra att arbeta självständigt som du gör att arbeta i team. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute i kundmiljö så är det meriterande.

Som Servicetekniker arbetar du ute hos våra kunder. Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Ett urval av arbetsuppgifter:

  • Förebyggande service på kaffemaskiner
  • Leverans och påfyllning av varor
  • Installation av nya maskiner

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning samt upplärning. För utom detta erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag. Sveriges godaste kaffe utlovas - dagligen!

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Skicka i så fall en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya Servicetekniker. Du mejlar den till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se.

Sista ansökningsdag är 9 april, men vi håller intervjuer löpande och kan fatta beslut tidigare. Välkommen med din ansökan.

Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Hanna Lindberg, hanna.lindberg@beansincup.se 0730-604589.