Serviceoperatör till Beans in Cup i Halmstad

Halmstad
2021-03-07
Serviceoperatör

Gillar du gott kaffe på jobbet? Gillar du kundkontakter? Är du dessutom en serviceorienterad person som vill arbeta med både förebyggande service och teknisk problemlösning? I så fall är detta kanske jobbet för dig. Vi söker en duktig serviceoperatör som skapar nöjda kunder i Halmstad med omnejd.

Ansvarsområden
Som serviceoperatör arbetar du ute hos våra kunder med att serva och underhålla deras kaffemaskiner. I arbetet ingår även teknisk problemlösning och leverans av varor. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Din profil
För att du ska lyckas i rollen som serviceoperatör på Beans in cup så är du:

  • Effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar.
  • Proaktiv och självgående
  • Flexibel och social
  • Positiv och engagerad
  • Ansvarstagande och noggrann

Rollen kräver att du har:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • El-behörighet
  • Datavana

Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute i kundmiljö så är det meriterande.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet!

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig?  Skicka i så fall en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya serviceoperatör.  Du mejlar den till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se . Senast 7 mars vill vi ha din ansökan, men vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Mari Ahnfeldt på 076-3297395 eller via mari.ahnfeldt@beansincup.se . Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.

Om oss
Vi är ett rikstäckande företag med drygt 200 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Smak är vårt högst prioriterade område – den smakupplevelse vi sagt att vi ska leverera är också den vi alltid strävar efter att uppnå. Gott kaffe handlar för oss på Beans in Cup