Serviceoperatör till Beans in Cup AB Örebro

Örebro
2019-12-08
Serviceoperatör

Gillar du gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en serviceorienterad person som gillar att arbeta med både förebyggande service och teknisk problemlösning? I så fall kan detta vara jobbet för dig. Vi söker en kundfokuserad serviceoperatör som skapar nöjda kunder i Örebro med omnejd.

Ansvarsområden
Som serviceoperatör arbetar du ute hos våra kunder med att serva och underhålla deras kaffemaskiner. I arbetet ingår även viss teknisk problemlösning och leverans av varor. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Din profil
Tjänsten som serviceoperatör kräver en noggrann, lösningsorienterad och händig person som drivs av att göra ett väl utfört arbete inom avsatt tid. Då arbetet till stora delar sker ute i kundernas verksamhet krävs det att du är självständig och har förmåga att effektivt disponera din tid.

Rollen kräver att du har:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Datavana

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute i kundmiljö är naturligtvis meriterande.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis Friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet.

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig? I så fall vill vi att du mailar en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya serviceoperatör. Maila din ansökan till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se. Senast den 8 december vill vi ha din ansökan, men eftersom vi arbetar med löpande urval kan beslut komma att fattas tidigare. Ansök därför redan idag. Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef i Örebro, Niclas Berglund, på 019-321041 eller niclas.berglund@beansincup.se. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.

Om oss
Vi är ett rikstäckande företag med drygt 200 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Vi innehar titeln ”Nordens bästa kaffe på jobbet” efter seger i en tävling arrangerad av Nestlé Professional – en utmärkelse vi är mycket stolta över.