Säljare

Stockholm
2023-11-20
Säljare

Är du vår nästa säljare i Stockholm?

Gillar du gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredställelsen att göra goda affärer? I så fall är detta jobb för dig. Vi söker säljare till vårt kontor i Solna som ska bearbeta nya och befintliga kunder. Hos oss får du möjligheten att bli en del av ett säljteam som har många års erfarenhet inom branschen. ☕

Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök – både fysiska och digitala möten. Demonstrationer i vår utställning är också en viktig del i en normal vardag. För oss är smak, service och hållbarhet tre viktiga hörnstenar i kunderbjudandet, varför en helhetssyn på vad som är en bra affär involverar hela kundupplevelsen. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet. Vi är dessutom ett säljteam med mycket kunskap

Erfarenhet och kunskap vi tror att du har

Du är en erfaren B2B-säljare med starkt eget driv och en utpräglad vinnarinstinkt. Med hög social kompetens och initiativförmåga skapar du förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden. Nöjda kunder är en självklarhet och du förstår värdet av dessa även i det lite större perspektivet – en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter. Samtidigt som du är en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen. Självklart är du intresserad av smak och smakupplevelser. B-körkort är ett krav och du har erfarenhet av säljarbete i en modern systemmiljö.

Anställningens omfattning

Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag där du är med och påverkar vår utveckling, erbjuder vi en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. En bra fast lön + provision, förmånsbil eller bilersättning, friskvårdsbidrag och i övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Senast 20 November vill vi ha din ansökan, vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår platschef Emilia Mancho, emilia.mancho@beansincup.se, 072-223 03 07.