Säljare till Luleå

Luleå
2022-05-31
Säljare
Ansvarsområden

Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök – både fysiska och digitala möten. Demonstrationer i vår utställning är också en viktig del i en normal vardag. För oss är smak, hållbarhet och service tre viktiga hörnstenar i kunderbjudandet, varför en helhetssyn på vad som är en bra affär involverar hela kundupplevelsen. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Din profil

Du är en erfaren B2B-säljare med starkt eget driv och en utpräglad vinnarinstinkt. Med hög social kompetens och initiativförmåga skapar du förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden.

Nöjda kunder är en självklarhet och du förstår värdet av dessa även i det lite större perspektivet - en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter. Samtidigt är du en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen. Självklart är du intresserad av smak och smakupplevelser.

B-körkort är ett krav och du har erfarenhet av säljarbete i en modern systemmiljö. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. En bra fast lön + provision, förmånsbil eller bilersättning och i övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Skicka i så fall en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev.  Du mejlar den till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se.

Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Raymond Torgrimson på Raymond.torgrimson@beansincup.se. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.