Säljare till Beans in Cup i Jönköping

Jönköping
2020-02-23
Säljare

Uppskattar du riktigt gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredsställelsen att göra goda affärer? Bli del av teamet bakom ”Det godaste kaffet på jobbet”! Vi växer och söker nu en säljare som ska bearbeta nya och befintliga kunder i Jönköping med omnejd.

Hur är det att vara säljare på Beans in Cup?

Eftersom smak, hållbarhet och service är tre viktiga hörnstenar i vårt kunderbjudande står givetvis kundupplevelsen i centrum för en god och långsiktig affär. Vi på Beans in Cup vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet för våra kunder.

Frihet att styra din arbetsdag
Du säljer kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder, och ansvarar för din del av den lokala säljbudgeten. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet.

Variation i din arbetsdag

I din roll ansvarar du för hela säljprocessen – med kundens behov i fokus. Du bokar och genomför dina egna kundmöten. Med fördel bjuder du in blivande kunder till vår utställning i Jönköping för att testa olika maskiner och kaffe-alternativ - gemensamt kommer ni där fram till vilken kaffelösning som passar kundens önskemål bäst. Det blir en viktig grund i bygget av en långsiktig kundrelation. Efter leverans och installation är du tillsammans med den lokale smakexperten ansvarig för att förväntad kundupplevelse infrias över tid.

Bra förmåner

Hos oss får du en bra fast lön + provision på din försäljning. Vi erbjuder förmånsbil eller bilersättning när du besöker kund. Samt i övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.

Vem vi söker
Vi söker dig som brinner för gott kaffe och goda affärer!

Du är en erfaren B2B-säljare med starkt eget driv och en utpräglad vinnarinstinkt. Med hög social kompetens och initiativförmåga skapar du förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden. Nöjda kunder är en självklarhet och du förstår värdet av dessa även i det lite större perspektivet - en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter. Samtidigt är du en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen! Är du dessutom intresserad av smak och smakupplevelser är det ett stort plus.

Känner du igen dig på beskrivningen? Då vill vi komma i kontakt med dig!

B-körkort är ett krav och du har erfarenhet av säljarbete i en modern systemmiljö.

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig? I så fall vill vi att du mailar en ansökan med CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya säljare. Maila din ansökan till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se. Senast den 23 februari vill vi ha din ansökan, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Lars Hermansson på 036-3384152 eller lars.hermansson@beansincup.se .

Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.

 

Om Beans in Cup

Vi är ett rikstäckande företag med drygt 200 kaffeälskare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.