Säljare till Beans in Cup i Göteborg

Göteborg
2022-08-21
Säljare

Gillar du gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredsställelsen att göra goda affärer? I så fall är detta jobbet för dig. Till vårt kontor i Göteborg söker vi säljare som ska bearbeta nya och befintliga kunder.

Ansvarsområden

Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök – både fysiska och digitala möten. Demonstrationer i vår utställning är också en viktig del i en normal vardag. För oss är smak, service och hållbarhet tre viktiga hörnstenar i kunderbjudandet, varför en helhetssyn på vad som är en bra affär involverar hela kundupplevelsen. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Vilka är Beans in Cup?

Vi är ett rikstäckande företag med närmare 250 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.


Din profil

Du är en erfaren B2B-säljare med starkt eget driv och en utpräglad vinnarinstinkt. Med hög social kompetens och initiativförmåga skapar du förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden.

Nöjda kunder är en självklarhet och du förstår värdet av dessa även i det lite större perspektivet - en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter. Samtidigt är du en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen. Självklart är du intresserad av smak och smakupplevelser.

B-körkort är ett krav och du har erfarenhet av säljarbete i en modern systemmiljö. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. En bra fast lön + provision, förmånsbil eller bilersättning och i övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal.


Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? I så fall vill vi att du mailar en ansökan med CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya säljare. Maila din ansökan till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se. Senast den 21/8 vill vi ha din ansökan, men eftersom vi arbetar med löpande urval kan beslut komma att fattas tidigare. Ansök därför redan idag.

Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Fernando Salinas, fernando.salinas@beansincup.se tel: 073-7072150. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.