Säljare som älskar kaffe

Kiruna / Gällivare
2022-05-31
Säljare

Vi lyfter våra kunders vardag – en kopp i taget!

Sökes:
Erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredsställelsen att göra goda affärer och viljan att representera ett växande varumärke med starkt fokus på Smak, Service och Hållbarhet. Självklart älskar du en riktigt god kopp kaffe och förstår värdet av den i våra kunders vardag.

Finnes:
En möjlighet att fortsätta utveckla ditt nätverk i regionen och bygga hållbara och långsiktiga kund- relationer, samt kollegor som brinner för god service och riktigt gott kaffe på jobbet varje dag. Du utgår från vårt kontor i Kiruna eller Gällivare och bearbetar nya och befintliga kunder i Malmfälten med omnejd. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag.

Vill du bli vår nya säljare?
Skicka din ansökan med enkelt CV och kortfattat personligt brev till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se. Sista ansökningsdag är 18 februari, men vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten?
Välkommen att kontakta vår Regionchef Raymond Torgrimson på 070-6575048 eller raymond.torgrimson@beansincup.se. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.