Säljande serviceoperatör till Beans in Cup AB i Kiruna

Kiruna
2020-11-01
Säljande serviceoperatör

Gillar du gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en serviceorienterad person med erfarenhet av försäljning och som dessutom gillar att arbeta med både förebyggande service och teknisk problemlösning? I så fall kan detta vara jobbet för dig. Vi söker en Säljande serviceoperatör som skapar nöjda kunder i Kiruna med omnejd.

Ansvarsområden
Som Säljande serviceoperatör arbetar du ute hos våra kunder både med att sälja och att serva kaffemaskiner. I arbetet ingår även teknisk problemlösning och leverans av varor. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Din profil
Tjänsten som Säljande serviceoperatör kräver en utåtriktad, noggrann, lösningsorienterad och händig person som drivs av att göra affärer och sätter en ära i ett väl utfört arbete inom avsatt tid. Då arbetet till största delen sker ute i kundernas verksamhet krävs det att du är självständig och har god förmåga att effektivt planera och disponera din tid.

Rollen kräver att du har:

  • Säljerfarenhet
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Datavana

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute i kundmiljö är naturligtvis meriterande.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis Friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet.

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig? I så fall vill vi att du snarast mailar en ansökan med ett enkelt CV och ett kortfattat personligt brev om varför just du är vår nya Säljande serviceoperatör. Maila din ansökan till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se . Senast den 1 november vill vi ha din ansökan, men eftersom vi arbetar med löpande urval kan beslut komma att fattas tidigare. Ansök därför redan idag. Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef i Kiruna, Tommy Stålnacke, tommy.stalnacke@beansincup.se , eller på 0980-68801. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.

Om oss
Vi är ett rikstäckande företag med cirka 200 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Våra kundlöften sammanfattar vi i orden Smak-Service-Hållbarhet och våra värderingar benämns KRAGE – Kreativitet, Respekt, Ansvar, Glädje och Engagemang. Vi är certifierade enligt FR-2000, vilket omfattar Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö, Brandskydd, Socialt ansvarstagande och Kompetens.