Platschef

Stockholm
2023-05-28
Platschef

Platschef som brinner lika mycket för försäljning som att leda och utveckla medarbetare!

Har du erfarenhet av att leda och driva verksamhet i hårt konkurrensutsatt B2B-miljö? Har du en önskan om att få jobba med en lustfylld tjänst som skapar glädje för tusentals människor på arbetsplatser i hela Stockholmsregionen? Vi söker nu en platschef som är en mästare på att driva försäljning och excellent service för att ta vår verksamhet till nästa nivå.

Som platschef hos oss är du ytterst ansvarig för resultatet vid vårt Stockholmskontor – baserat i Solna. Du blir närmaste chef för kontorets säljfunktion och lokal servicechef. Du leder det dagliga arbetet för vår lokala säljorganisation med 6 säljare. Utöver resultatansvaret är din primära uppgift att leda och coacha personalen. En stor del av din dag går ut på att delegera – det är inte ditt ansvar att göra allt, däremot se till att det blir gjort.

Ansvarsområden

  • Bemanna
  • Informera och utveckla medarbetare
  • Driva det lokala utvecklingsarbetet kopplat till företagets affärsplan
  • Sätta mål för säljavdelningen samt driva och följa upp resultat inkl. CRM
  • Säkerställa att rutiner följs (tillsammans med vår centrala administrativa funktion)

För att göra succé i rollen som platschef hos oss behöver du ha förmågan att vara en lyhörd ledare som kan utveckla personal och förmågan att styra upp och organisera en komplex verksamhet. Känner du att det är du så är vi redan väldigt intresserad av din ansökan! Vi ser framför oss att du tidigare haft ledningsansvar, med fullt resultat- och personalansvar i en liknande verksamhet. Förhoppningsvis har du även en god fingertoppskänsla för sälj- och service – med det i bagaget är vi övertygade om att du kommer kunna leda vårt Stockholms-kontor mot nya höjder! Du är en förtroendeingivande och lyhörd person som brinner för ledarskapet, samtidigt som du kan ta initiativ och vara en tydlig ledare för dina kollegor.

Kan du föreställa dig en arbetsdag utan kaffe, te eller annat fika? Inte vi heller. Vår vision är att finnas i varje medarbetares kopp – varje dag. Vi vill att alla ska kunna dricka gott kaffe på sin arbetsplats. Med gott kaffe menar vi inte bara god smak, utan också ett ansvar för en hållbar utveckling.

Beans in Cup föddes genom en stark vilja att kunna erbjuda alla kontor och arbetsplatser det godaste kaffet på jobbet. Vi vill ge människor på arbetsplatser en fantastisk fikaupplevelse.

Anställningens omfattning

Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag där du är med och påverkar vår utveckling, erbjuder vi god marknadsmässig lön + möjlighet till individuell bonus, möjlighet till förmånsbil, friskvård och självklart ett schysst kollektivavtal. Sveriges godaste kaffe utlovas – dagligen!

Ansökan och frågor

Vill du ta nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan senaste 28 maj. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tveka inte – skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten innehåll, kontakta Regionchef Johan Danielsson, 073-3553989 eller johan.f.danielsson@beansincup.se.

Ansökan med CV och personligt brev mailar du till vår HR-chef Stefan Rylander, stefan.rylander@beansincup.se.