Platschef

Uppsala
2023-02-12
Platschef

Platschef som gillar ordning och reda lika mycket som att leda och utveckla medarbetare 

Har du erfarenhet av att leda och driva verksamhet i B2B-miljö? Har du en önskan om att få jobba med en lustfylld tjänst som skapar glädje för tusentals människor på arbetsplatser över hela Sverige?

BINGO! Vi söker nu en platschef som är en mästare på att organisera och delegera och vill ta vår verksamhet till nästa nivå. Och Sveriges godaste kaffe utlovas - dagligen!

Vilka är Beans in Cup?

Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag kommer här ett axplock på vad vi erbjuder dig:

Du blir en del av en platt organisation med korta beslutsvägar! Om du har en bra idé så kommer du definitivt att få gehör från företagsledningen. Vi är övertygade om att en platt företagskultur gynnar alla i vårt bolag – och våra kunder!

Du får vara med och sprida glädje till regionens alla arbetsplatser - varje dag! Glada kunder förgyller ens vardag och vi ser det lite som att vi är i upplevelseindustrin, vi säljer härliga stunder till folk! För kafferasten är ju helig - håller du inte med?

  • God marknadsmässig lön + möjlighet till individuell bonus
  • Möjlighet till förmånsbil
  • Bra villkor enligt gällande kollektivavtal
  • Bra generella förmåner såsom friskvård

Bli den drivande kraften i vår dagliga drift

Som platschef hos oss är du ytterst ansvarig för resultatet i Uppsala med omnejd. Du blir närmaste chef för kontorets säljfunktion och som driftsansvarig styr du det dagliga arbetet för vår lokala serviceorganisation med 5 servicemedarbetare. Utöver resultatansvaret är din primära uppgift att leda och coacha personalen. En stor del av din dag går ut på att delegera - det är inte ditt ansvar att göra allt, däremot att se till att det blir gjort!

Du ansvarar även över att:

  • bemanna
  • informera och utveckla medarbetare
  • driva det lokala utvecklingsarbetet kopplat till företagets affärsplan
  • sätta mål för säljavdelningen samt driva och följa upp resultat inkl. CRM
  • säkerställa att rutiner följs (tillsammans med vår centrala administrativa funktion)
  • säkerställa att vårt verksamhetssystem är korrekt uppdaterat vad gäller lagervärden, avtalsinformation och servicestatus

Vi söker dig - en naturlig och trygg ledare

För att göra succé i rollen som platschef hos oss behöver du ha förmågan att vara en lyhörd ledare som kan utveckla personal och förmågan att styra upp och organisera en komplex verksamhet. Känner du att det är du så är vi redan väldigt intresserade av din ansökan! Vi ser framför oss att du tidigare haft driftansvar, med fullt resultat- och personalansvar, i en liknande verksamhet. Förhoppningsvis har du även god fingertoppskänsla för sälj och service - med det i bagaget är vi övertygade om att du kommer kunna leda vårt Uppsala-kontor mot nya höjder! Du är en förtroendeingivande och lyhörd person som brinner för ledarskapet, samtidigt som du kan ta initiativ och vara en tydlig ledare för dina kollegor.

Ansökan

Vi hoppas du vill ta nästa steg i karriären som platschef hos oss på Beans in Cup! Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 februari, men då vi jobbar med löpande urval – tveka inte, gör din ansökan så snart som möjligt. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till vår HR-chef stefan.rylander@beansincup.se.

Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta Regionchef Johan Danielsson, 073-3553989 eller johan.f.danielsson@beansincup.se.