Marknadsassistent till Beans in Cup i Stockholm

Stockholm
2022-08-21
Marknadsassistent

Vill du bli en viktig del av vår fortsatta tillväxtresa? Lockas du av att producera varumärkesbyggande innehåll och att driva kampanjer i digitala kanaler? Beans in Cup söker nu en marknadsassistent som är en mästare på att organisera och säkerställa produktion av marknads- och kommunikationsmaterial i många olika former. Sveriges godaste kaffe utlovas - dagligen!

Vi är Beans in Cup - en arbetsgivare som lyssnar på dig

Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskiner till både små och stora företag med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag kommer här ett axplock på vad vi erbjuder dig:

Du blir en del av en platt organisation med korta beslutsvägar
Om du har en bra idé så kommer du definitivt att få gehör för den. Vi är övertygade om att en platt företagskultur gynnar alla i vårt bolag – och våra kunder!

Du får vara med i arbetet med att sprida vårt budskap till landets alla arbetsplatser - varje dag!
Glada kunder förgyller ens vardag och vi ser det lite som att vi är i upplevelseindustrin. För kafferasten är ju helig - håller du inte med?

 • Tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning
 • Marknadsmässig lön
 • En central roll med många kontakter över hela vårt avlånga land
 • Bra villkor enligt gällande kollektivavtal
 • Bra generella förmåner såsom friskvård

Bli det operativa navet i vår marknadsfunktion

Som Marknadsassistent ansvarar du för administration och produktion av marknads- och kommunikationsmaterial i många olika former. Du agerar självständigt i arbetet med både externa leverantörer/kontakter och interna intressenter. Tillsammans med vår Marknads- och Kommunikationschef levererar du tjänster i toppklass. I din vardag förmedlar du våra kundlöften Smak, Service och Hållbarhet, samt agerar enligt företagets värderingar KRAGE.

En stor del av din dag går ut på att på olika sätt främja utvecklingen av vårt varumärke. Det gör du bland annat genom att:

 • Säkerställa produktion av produktblad, annonser, säljpresentationer, mäss- och eventmaterial
 • Producera och publicera texter på hemsida, sociala medier och intranät
 • Hantera kontakten med valda leverantörer vid produktion av marknadsmaterial
 • Hantera och säkerställa kvalitet och innehåll till regelbundna operativa kampanjer
 • Besvara och agera på organisationens förfrågningar gällande grafisk profil och marknadsföring
 • Vara delaktig och delansvarig i arbetet med Beans in Cups Employer brand
 • Säkerställa rätt kvalitet för det visuella och kommunikativa i företagets internutbildningar

Vi söker dig - en driven lagspelare

För att göra succé i rollen som marknadsassistent hos oss behöver du gilla ett högt tempo i en roll med många kontaktytor. Du har förmågan att organisera och prioritera din arbetsdag på ett sätt som möter alla de deadlines du ställs inför. Du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Du har även bra koll på sociala medier och kan hantera Photoshop och InDesign. Känner du igen dig i beskrivningen så är vi intresserade av din ansökan.

Har du en god fingertoppskänsla för både intern service och extern kravställan är vi övertygade om att det här är en roll du kan växa och utvecklas ytterligare i!

Vi hoppas du vill ta nästa steg i karriären som Marknadsassistent hos oss på Beans in Cup
Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 augusti, men då vi jobbar med löpande urval – tveka inte, gör din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta Marknads- och Kommunikationschef Rebecca Widmark på rebecca.widmark@beansincup.se Ansökan med CV och personligt brev mailar du till vår HR-chef stefan.rylander@beansincup.se