Logistikchef till Beans in Cup i Stockholm

Stockholm
2022-08-21
Logistikchef

Erfaren Logistikchef som vill leda etableringen av vårt nya centrallager lika mycket som att leda och utveckla dess medarbetare. Har du erfarenhet av att etablera ett nytt centrallager som ska serva hela den svenska marknaden? Har du en önskan om att få leda andra i en ny miljö, samtidigt som du ansvarar för all extern logistik, såsom transportörer och tredjepartsaktörer? BINGO! Beans in Cup söker nu en logistikchef till vårt nya centrallager i Stockholm. På köpet utlovas Sveriges godaste kaffe - dagligen!

Vi är Beans in Cup - en arbetsgivare som lyssnar på dig

Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskiner till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag kommer här ett axplock på vad vi erbjuder dig:

Du kommer in i ett skede när vi ska gå från mindre lokala lager till ett större centralt lager – placerat i Stockholm.
Dina erfarenheter och idéer får stor påverkan på hur vårt nya lager och dess tillhörande rutiner/processer utformas.

Du blir en del av en platt organisation med korta beslutsvägar.
Om du har en bra idé så kommer du definitivt att kunna få gehör för den. Vi är övertygade om att en platt företagskultur gynnar alla i vårt bolag – och våra kunder!

Du får vara med och sprida glädje till företagets alla kunder - varje dag!
Punktliga och korrekta leveranser skapar glada kunder. Glada kunder förgyller ens vardag och vi ser det lite som att vi är i upplevelseindustrin, vi säljer härliga stunder till folk! För kafferasten är ju helig - håller du inte med?

Bli den drivande kraften i vårt nya centrallager

Som Logistikchef är du ytterst ansvarig för all extern och intern logistik. Extern logistik omfattar avtal och upplägg med fraktfirmor och eventuella tredjepartsaktörer från konstaterat behov till leverans. Intern logistik omfattar lagerstyrning, avropsansvar för inköp, samt hantering av kundorder. I rollen ingår ett stort ansvar för den lokala arbetsmiljön, inklusive säkerhet för lastbilar och trucktrafik. Du arbetar mot uppsatta mål och nyckeltal, samt i din vardag förmedlar du våra kundlöften Smak, Service och Hållbarhet. I ditt personalansvar ingår att:
- bemanna
- informera och utveckla medarbetare
- sätta mål för avdelningen samt driva och följa upp mot dessa
- säkerställa att rutiner följs (tillsammans med vår administrativa funktion)

Vi söker dig - en naturlig och trygg ledare

För att göra succé i rollen som Logistikchef behöver du ha förmågan att vara en lyhörd ledare som kan leda och utveckla personal, samtidigt som du har förmågan att styra upp och organisera en komplex verksamhet i en helt ny miljö. Känner du att det är du så är vi redan väldigt intresserade av din ansökan!

Vi ser framför oss att du har tidigare erfarenhet av liknande utmaningar, med fullt budget- och personalansvar. Du har även känsla för hur det är att jobba i ett starkt säljdrivet företag. Har du det i bagaget är vi övertygade om att du kommer kunna leda vårt nya centrallager på dess resa mot framtiden.

Du är en förtroendeingivande och lyhörd person som brinner för ledarskapet, samtidigt som du kan ta befäl och vara en tydlig ledare för dina kollegor.

Vi hoppas du vill ta nästa steg i karriären som Logistikchef hos oss på Beans in Cup
Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 augusti, men då vi jobbar med löpande urval – tveka inte, gör din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta SCM Linda Settergren, 0730-592528 eller linda.settergren@beansincup.se Ansökan med CV och personligt brev mailar du till vår HR-chef stefan.rylander@beansincup.se