Kundrepresentant till Skåne

Lomma
2018-12-16
Kundrepresentant

Gillar du gott kaffe på jobbet? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta självständigt med regelbunden service ute hos kund och/eller med leveranser? Då är detta kanske din nästa utmaning. Vi söker en Kundrepresentant/
Smakkontrollant till vår verksamhet i Skåne – med bas i Lomma.

Ansvarsområden
I rollen som Kundrepresentant/Smakkontrollant är det din huvudsakliga uppgift att erbjuda våra kunder en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan. I ditt dagliga arbete besöker du våra kunder för hygienservice, smakoptimeringar, påfyllning av kaffemaskiner samt varuautomater, leverans av varor samt teknisk service såsom felsökning och reparation.

Vem är du?
Du är en kvalitetsmedveten person som älskar en god kopp kaffe! Du har god förmåga att arbeta självständigt och metodiskt. Som person är du positiv, ansvarsfull, noggrann och stresstålig. Du tycker om att söka förbättringar, har god social kompetens och är serviceinriktad. Du har god fysik och trivs med ett arbete där du får röra på dig. Du är gärna praktiskt lagd och har visst tekniskt intresse.
Att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på svenska är meriterande. Genomförd gymnasieutbildning och Körkort (B*) är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. Utöver ett spännande och omväxlande arbete i ett glatt och professionellt företag erbjuder vi bra generella villkor enligt gällande kollektivavtal. Här ryms också förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjligheten till tipsprovisioner och givetvis det godaste kaffet på jobbet. Bra arbetsverktyg för att lyckas i vardagen ser vi som en självklarhet och du kommer att få gå en introduktion med både Service- och kaffeutbildning.

Intresserad?
Har du frågor kring tjänsten och/eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Skogfeldt på mejl; marcus.skogfeldt@beansincup.se. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 16 december 2018. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsdatumet har passerat.

Vi är ett rikstäckande företag med drygt 200 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar och varuautomater till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Nyligen vann vi det prestigefulla priset ”Nordens bästa kaffe på jobbet” vid en tävling arrangerad av Nestlé Professional – en utmärkelse som vi är mycket stolta över.